Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   BRIDGESTONE Japan je vodeći svetski proizvođač putničkih, teretnih, i vanputnih pneumatika, traka i drugih proizvoda od kaučuka.

   BRIDGESTONE-ov kvalitet i cene nedostižni su za druge proizvođače.

     Misija KOMATSU poslovanja koje je usmereno na opremu za građevinarstvo, rudarstvo i komunalne radove jeste da doprinosi prosperitetu njegovih kupaca zahvaljujući bezbednim, inovativnim proizvodima i uslugama i globalizovanim operacijama i istovremenom obezbeđenju stabilnog napretka KOMATSU grupe, uspostavljanjem stabilnog položaja na svim tržištima...

     DIECI proizvodi teleskopske manipulatore od 1983. godine (kao prvi u Evropi) i mobilne mešalice za cement od 1962. Tako je stekao veliko iskustvo u proizvodnji i konstruisanju mašina (kamionskih mešalica za beton, dampera, teleskopskih manipulatora), projektovanih posebno za industriju, građevinarstvo i poljoprivredu.

     GHH proizvodi niskoprofilne utovarivače za potrebe podzemnih rudnika od 1964.godine. Kompanija je proširila svoju proizvodnu liniju 1974. uključivši zglobne dampere u svoj program.

     GHH proizvodi pružaju efikasnost, pouzdanost i očuvanje životne sredine. Trenutno vise od 3,500 ovih mašina rade širom sveta.

 

 

 

   
 
 
     
© TEIKOM 2010. Sva prava zadržana. POČETNA       O NAMA       PROIZVODI       BRENDOVI       PODRŠKA       KONTAKT