Početne cene mašina za licitaciju možete videti ovde 

 

Godište: 2006

MČ: 22565

Ovo je jedna od laganijih mašina koja je korištena u rudniku, pa je nabavljena kao „long track“ tako da može raditi na močvarnom terenu.Mašina je uredno održavana prema uputstvima proizvođača koristeći orginalna ulja filtere i sve rezervne dijelove.Mašina je ispravna i radi u proizvodnji.

 


 

Godište: 2008

MČ: 25884

Mašina je uredno održavana prema uputstvima proizvođača koristeći orginalna ulja filtere i sve rezervne dijelove.Radila poslove na utovaru uglja gdje je dosta vremena provela čekajući kamione za utovar.Mašina je mnogo bolja nego što se očekuje sa ovim brojem radnih sati i sada radi sa punom radnom brzinom.

 

 

Godište: 2008

MČ: 26848

Mašina je uredno održavana prema uputstvima proizvođača koristeći orginalna ulja filtere i sve rezervne dijelove.Radila poslove na utovaru uglja gdje je dosta vremena provela čekajući kamione za utovar.Na bageru nije bilo ozbiljnijih intervencija na hidrauličnim pumpama.

 

 

   

Godište: 2006

MČ: 22060

Radi se o robusnoj i jakoj mašini, koja je radila jako dobro cijelo vrijeme i sada ima motor u odličnom stanju.Mašina je uredno održavana prema uputstvima proizvođača koristeći orginalna ulja filtere i sve rezervne dijelove.Mašina je ispravna i radi u proizvodnji.

 

   
 
 
     
© TEIKOM 2010. Sva prava zadržana. POČETNA       O NAMA       PROIZVODI       BRENDOVI       PODRŠKA       KONTAKT